Mannen får veta att hans kärlek har funktionshindrade trillingar – då tar han ett oväntat beslut

”Gammal kärlek rostar aldrig”, sägs det, och för många stämmer det. När George återser sin ungdomskärlek senare i livet kommer alla känslorna tillbaka för båda. Vad han dock inte vet är att hon bär på ett bagage och en hemlighet.

När Liz Dunn väntade sitt andra barn var hon en ensamstående mamma. Att uppfostra två barn på egen hand var dock inget hon oroade sig över, men när hon fick veta att det var trillingar som rörde sig i magen kom nervositeten.

Men att ta hand om fyra barn ensam var inte den enda utmaningen. Trillingarna – tre flickor, var både döva och blinda, och nära att dö vid födseln.

Åren gick och Liz ägnade all sin vakna tid åt att se efter sina flickors speciella behov. När hon var på gränsen till utmattad träffar hon en man, men inte vilken man som helst, hennes ungdomskärlek George. 

14 år hade gått sedan George och Liz var ett par, men så fort de såg varandra så slog det gnistor mellan dem. Liz var dock livrädd att George skulle lägga benen på ryggen om han fick veta vilket bagage hon kom med. När hon valde att berätta sanningen reagerade han dock inte alls som hon trodde, och livet tog en drastisk vändning.

George älskade Liz, och han kom även att älska hennes döttrar. Idag lever paret tillsammans som en lycklig stor familj.

Om du någon gång grubblar över förlorad kärlek så är den här historien ett bevis på att mirakel kan ske. Dela gärna om du blev berörd.