Mannen försöker öppna bilen men något är fel. Men när han inser vad som hänt kan jag inte sluta skratta.

Ni vet den där känslan när man är så trött att man inte längre vet var man är, vad man gör eller ens vad man tänker. Ofta händer det mig efter en riktigt lång och tuff arbetsdag. Det är som att hjärnan bara går ut i strejk. Det verkar som att det var ungefär det som hände den här mannen. Jag vet inte om hans historia är sann eller inte. Men jag tycker att den var så rolig, och jag kan själv känna igen mig i den, att jag vill dela den med er. För vad är det man säger, ett gott skratt förlänger livet:)

Så här skriver mannen:

”Jag börjar med att säga att jag vanligtvis inte är korkad men jag var i slutet av mitt tredje 16-timmar långa arbetsskift i rad och jag var väldigt trött.

Jag slutade jobba och gick ut till min bil, jag tryckte på knappen på den elektroniska bilnyckeln precis som jag alltid brukar göra. Inget hände. Jag försökte några fler gånger, men fortfarande var det inget som hände. Batteriet var säkert dött. Jag står kvar där i 10 minuter och pressar den lilla knappen i hopp om tillräckligt med juice för att dörrarna ska öppnas. Nada.

Jag ringer en låssmed, förklarar att jag låst mig ute ur bilen. Han säger att han ska komma. 20 minuter senare är han här. Han kommer med sina verktyg och pillar in en mackapär i dörrkarmen. Han börjar konversera medan dörren blåses upp och dörren skjuts ut.

”Så du låste in dina nycklar i bilen?” Inga problem. Jag öppnar bilen på någon minut.

”Nej, mina nycklar är här, min elektroniska nyckel är död”, svarar jag.

Låssmeden stannar upp i ungefär tio sekunder. Han säger inte ett ord. Han ser att jag har bilnycklarna och tar dem från mig. Han sätter in dem i låset och öppnar dörren.

Jag skämdes. Jag var så van vid att öppna dörrarna med en knapptryckning på den elektroniska bilnyckeln att jag helt glömde bort att nycklar kunde användas för att öppna bilar manuellt. Han började skratta så mycket att jag trodde att han skulle få ett anfall. Efter att han slutat skratta sa han att han inte skulle ta betalt. Historien han hade att berätta efter det hör var värd besöket.

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.