Mannen har druckit julöl och vill inte köra hem. Hans klockrena lapp till p-vakten sprids nu av tiotusentals.

Det här hände alldeles nyligen i Liverpool då en man hamnat på puben med några kompisar. Eftersom han drack några julöl så ville han givetvis inte köra hem. Problemet var bara att bilen stod utanför puben, precis i närheten av parkeringsvakternas kontor. Som tur var hade den här killen en idé för att undvika böter ändå.

Eftersom han kände att risken för böter var ganska hög så nära parkeringsvakternas kontor gjorde han en lapp som han satte på rutan.

På lappen skrev han:
”Kära P-vakt, jag kommer att vara tillbaka vid min bil imorgon förmiddag klockan 10.30… Jag lovar! Snälla bötfäll mig inte, jag tog några julöl tillsammans med några kompisar och ville inte köra påverkad. Här är ett paket chips från mig. God Jul!”

Men det räckte inte så. Eftersom mannen verkligen ville att parkeringsvakt skulle få chipsen, och ingen annan, så han skrev helt enkelt ett meddelande till eventuella passerande också.

”Om du inte är en P-vakt, snälla sno inte deras chips. Var inte den personen… Ingen tycker om den personen…”

Lappen i sitt orginal syns nedanför.

Jag tycker i alla fall att det är en riktigt rolig lapp och historia som är väl värd att dela. Alla behöver lite julkänsla, även parkeringsvakter!