Mannen hjälper 95-åringen att betala för rosor och får höra en vacker historia.

Att hjälpa en främling gör inte bara den personen glad – det ger förmodligen dig själv en härlig känsla också. I den här historien som jag precis läst hjälper en person en äldre man som har för lite pengar på sig när han ska köpa ett dussin rosor. Den snälla välgöraren får sedan höra så kloka ord från den gamle mannen att han skriver ett långt inlägg på Facebook om händelsen. Jag tyckte att den här historien var så pass fin att jag ville dela den med er. Läs här historien här under!

Det här skrev personen i sitt inlägg:

I dag på matbutiken Walmart såg jag den här mannen som hade sju dollar för lite när han skulle köpa ett dussin rosor kontant. Han försökte använda sitt kort men tjejen i kassan bara skrek: ”Ditt kortköp går inte igenom!!!” De andra som stod i kö stirrade bara på mannen och han blev alldeles generad och såg uppriven ut. Jag hade bara kontanter som räckte till mina egna varor men jag sa åt honom att vänta här, jag ska se vad jag har i bilen! Jag hittade tio dollar i handskfacket och sprang tillbaka in i affären och gav honom den.

Han tackade 100 gånger och gav mig en kram! Sedan sa han att det var hans 75:e bröllopsdag! Vi följdes åt ut ur butiken och jag skämtade och sa att han måste vara 100 år gammal, han svarade att det var nära – 95! Sedan sa han till mig, försök att dö samtidigt som din stora kärlek för att vara ensam kvar är den värsta känslan som finns. Han berättade att hans fru dött för 23 år sedan i cancer. Jag följde honom till hans bil, han tackade mig igen, och när jag gick tillbaka till bilen började jag gråta.

Sättet som han blev behandlad av personalen. Jag är glad att jag var där för att hjälpa honom!

Today at Walmart I met a guy that was 7 dollars short for a dozen roses he was paying with cash and tried to use his…

Publicerat av Randy Choe den 18 oktober 2012

Tycker du också att det här var en hjärtvärmande historia? Dela den gärna med dina vänner som också behöver läsa något fint!