Mannen hör ljud från vinden i sitt hus – sedan hittar han en kvinna som varit där i tre dagar

Alla som bott i hus har säkert någon gång tänkt den obehagliga tanken att någon skulle gömma sig där. För en husägare i Seattle blev farhågan sann. Aldrig hade han trott att ljuden från vinden var en kvinna som levt där i tre dagar.

När Davis Wahlman kom hem till sitt stora hus fick han se att några lampor lyste på vinden. Han tyckte att det var märkligt då ingen varit hemma, men tänkte inte mer på det förrän han hörde ljud från vinden samma natt. 

Davis gick upp till sitt kontor som ligger i anslutning till vinden, och fick se att dörren var stängd men lampan lyste. Förvånad över situationen knackade han försiktigt på dörren, och fick höra en kvinnoröst säga ”Jimmy? Jimmy är det du?”. Davis svarade lugnt: ”Nej, det är inte Jimmy. Vem är du och vad gör du i mitt hus?”.

Då öppnades dörren långsamt. Där stod en kvinna han aldrig sett förut. Kvinnan sa att hon bott där i tre dagar, då en man vid namn Jimmy sagt att hon fick det. Davis förstod ingenting, så han ringde polisen. Kvinnan hann dock ta sina grejer och smita innan polisen kom. 

Vem kvinnar var och vad hon gjorde i huset är fortfarande oklart för Davis, men efter händelsen har han bytt ut sina lås.

Här berättar Davis om händelsen med sina egna ord:

Dela gärna om du vill göra andra uppmärksamma på att vara noga med att låsa dörrar och fönster.