Mannen kör på en 12-åring och flyr platsen – då ingriper en modig främling

Att smita från en olycka man har varit inblandad i tycker jag är något av det fegaste man kan göra. Den här berättelsen handlar om en 12-årig pojke som blev påkörd av en man som sedan flydde platsen illa kvickt. En främmande man blev vittne till olyckan, och han tog på sig att hitta personen som hade kört på pojken. Många hade nog inte orkat göra det den här mannen gjorde, och jag tycker att vi alla har mycket att lära av hans osjälviska agerande. 

Läs hela den hjärtvärmande berättelsen här nedanför. Jag hittade den på internet, och vet inte till hundra procent om den är sann, men jag hoppas verkligen det. 

När jag var 12 år gammal så var jag på väg hem från skolan. Jag var på min cykel och när jag kom till en korsning där det var trafikstockning. En bil var dock snäll och lämnade plats så jag kunde komma förbi.

När jag körde över vägen så blev jag påkörd av en annan bil som försökte köra om hela kön, så han inte behövde vänta som alla andra. Bilen träffade mig hårt, och jag kastades upp i luften. Det hela slutade med att min knäskål krossades, min näsa bröts och jag bröt även ett revben.

Han som körde på mig flydde från platsen. Chauffören som lät mig passera tog hand om mig tills ambulansen kom, och såg till att jag höll mig vaken.

Historien slutar dock inte där. Killen som tog hand om mig var så arg över att han som körde på mig försvann från platsen att han satte in annonser i stora tidningar, där han beskrev bilen och var bilen skulle kunna vara skadad. Efter tre dagar så lämnade killen in sig själv till polisen. Han menade att annonserna hade lett till att folk hade insett vad han hade gjort och börjat hota honom.

Så en främling spenderade alltså ganska mycket pengar på annonser så att han som körde på mig kunde hittas. Jag hörde aldrig från främlingen igen, men jag är ganska säker på att han som körde inte hade lämnat in sig själv om det inte vore för annonserna.

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.