Marias bebis fick kramper på bussen – nu efterlyser hon vardagshjälten som räddade henne

Tvåbarnsmamman Maria Gustafsson satt på en trång buss i centrala Stockholm när hennes nio månader gamla dotter fick kramper. Bussen var fullsatt och Maria greps av panik när hon inte kunde få stopp på kramperna. Det var då som en okänd man klev in och agerade blixtsnabbt, nu vill Maria hitta honom. 
– Det var en fantastisk insats, han är vår hjälte.

33-åriga Maria Gustafsson var påväg till Södersjukhuset i Stockholm för att hennes yngasta dotter Vinter var sjuk och skulle ta prover. De hann dock inte mer än på dne fullsatta bussen förrän Vinter började att krampa. 
– Jag bara skrek ”hon krampar, hon krampar, hon krampar”. Jag fick panik, jag visste inte vad jag skulle göra., berättar Maria för Aftonbladet

Maria kände sig instängd och maktlös i trängseln, det var då som en okänd man klev in och frågade vad han kunde göra. Maria ville av bussen, men mannen avrådde henne då de snart skulle vara framme vid sjukhuset där de skulle få hjälp. 
– Då berättade jag att jag hade min andra dotter med mig också. Då sa han att jag skulle ta Vinter i barnvagnen och springa in till sjukhuset och att han skulle följa min äldre dotter in på sjukhuset. Vilket han gjorde, säger Maria till Aftonbladet

Mannen lugnade Maria och hjälpte dem till sjukhuset, men när situationen var under kontroll var han borta. Nu vill Maria hitta honom för att ge sitt tack. 
– Jag är så himla tacksam över att han hjälpte mig och att han tog tag i en situation som jag inte mäktade med. Det vill jag att han ska få all credd för. Det var en fantastisk insats, han är vår hjälte.

Nu vill Maria att inlägget delas så att hon kan hitta sin vardagshjälte för att tacka honom. Dela gärna för att hjälpa henne hitta honom.