Mikael vaknar med svart fot och får panik – då erkänner frun vad som hänt

När en kroppsdel förfryser eller blir infekterad blir den ofta svart då allt blod försvunnit. Därför fick 35-årige Mikael fullständig panik när han vaknade och fick se att hans ena fot hade fått en svartblå färg.
– Jag tänkte, vad fan är det som händer. Jag googlade alla typer av infektioner och började bli riktigt skraj. Sen försökte jag tvätta mig för att se om det var färg från billiga strumpor, säger han.

Kort därefter kommer hans fru Stephanie in och avslöjar att det är hennes fel. 

När 35-årige restaurangägaren Michael Onorati kom hem efter ett tolvtimmarsskift på krogen var han så slutkörd att han somnade med kläder och strumpor på. När han vaknade nästa dag fick han en chock då hans ena fot blivit totalt svartblå. 
– När jag vaknade trodde jag ärligt att jag förfrusit mig eller fått någon annan skum infektion, säger Michael Onorati till Metro UK

Facebook/Michael Onorati

Panikslagen började Michael att googla för att se om han hade blivit köldskadad eller om han fått en infektion. 
– Jag försökte att tvätta bort det för att se om det möjligtvis var mina billiga strumpor som färgat av sig. Jag googlade alla möjliga konstiga infektioner och blev mer och mer skräckslagen. Det var då som Stephanie kom ner för trappen och skrattade hysteriskt åt min fot, berättar Michael. 

Michael som var hispig av oro frågade sin fru vad det var som var så himla roligt. Stephanie skrattade så häftigt att hon hyperventilerade, och Michael hade svårt att höra vad hon sa, men till slut kunde han urskilja orden. 
”Jag har miljontals brun utan sol-vantar, men när jag inte hittade någon så tog jag en strumpa och satte på en gummihandske, och det fungerade fint”, sa Stephanie. 

Ovetandes hade Michael tagit på sig strumpan när han gick till jobbet dagen innan, så färgen hade arbetat sig in ordentligt under hans långa arbetspass i restaurangen. 

Facebook/Michael Onorati

Michael som under en lång stund trott att det var ute med hans fot, hade svårt att ta in vad Stephanie sa på grund av chocken, men senare samma kväll låg de tillsammans och skrattade åt hela situationen. 

Dela gärna om du tycker att det är roligt att skoja med en partner eller vän.