Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

När dottern läser sin döda pappas hemliga brev kan hon inte hålla tårarna tillbaka.

Det här är av allt att döma en sann historia som en tjej vid namn Bailey skickade in till den amerikanska sajten Hrtwarming. En månad innan hon tog studenten hade hennes pappa tragiskt gått bort efter en lång kamp mot cancern. Hon var förkrossad. Men allt kom att ändras till något positivt när hon fann ett hemligt mejlkonto som hennes pappa hade fixat åt henne. Varning för gråtfest.

De senaste åren har varit tuffa för mig. Min pappa har varit sjuk och jag har behövt ta hand om honom trots mitt hektiska schema i skolan. Det har medfört att jag har haft lite tid för några aktiviteter utanför skolan. Trots sin sjukdom så gjorde han sitt bästa för att behandla mig rätt, och insisterade på att inte störa mig om det absolut inte var nödvändigt.

Idag tog jag studenten. Min pappa kunde inte vara med eftersom han dog för en månad sen. Idag fick jag ett brev med hans handstil där han gratulerade mig. I brevet var det nedskrivet ett mejlkonto och ett lösenord, vilket jag tyckte var konstigt. Jag loggade in, och där fanns det hundratals mejl, alla från honom. Ämnena handlar om olika saker som kan hända i mitt och andra är mer slumpmässiga som ”öppna när du har varit med om något pinsamt” eller ”öppna när mamma och du bråkar.” Alla mejl innehåller ett word-dokument och en inspelad video. Jag öppnade det mejlet som handlade om min skolavslutning, och började gråta direkt.

Jag trodde aldrig mer att jag skulle kunna se honom eller höra hans röst. Det här handlade om när mina föräldrar berättade nyheten om hur många månader till han skulle leva efter hans cancer. Jag vet det eftersom han har på sig den tröjan jag köpte till honom, och han bar den tröjan hela dagen tills han märkte en m-lapp på den. Det här var innnan han började med kemoterapi. Jag glömde bort hur han såg ut och lät innan han hade cancer. Jag vet inte när de andra är inspelade.

Jag ber om ursäkt om det här inte är rätt plats för det här. Jag ville dela det, men jag visste inte med vem. Det här är den bästa presenten jag någonsin kunde önska mig: oändligt med tid tillsammans med min pappa. Nu är han med mig för alltid, när som helst och var som helst. Jag älskar honom och jag saknar honom.

Här är ämnena på mejlen som han har skickat mig:

Födelsedagar 23-80 (alla är olika videos)
Skolavslutning
När du går ut universitetet
Första riktiga jobbet
Första gången du får sparken
När du får drömjobbet
När du förlovar dig
”Visa för den där jäveln du ska gifta dig med”
Rehearsel dinner
Något att spela upp på bröllopet
Tillbaka från smekmånaden
Första barnet
Andra barnet
Tredje barnet
Fjärde barnet
Femte barnet
Adoptera ett barn
Förlora ett barn
Irriterad över ett barn
Ångra ett barn (som ett skämt)
Du kan inte sova
Det regnar och du påminns om mig
Du klantade till det rejält
Du blir arresterad
Du behöver tröst
Du är arg på gud
Du är glad
Du känner dig deprimerad
Du känner dig ensam
Du känner dig irriterad
Du känner dig rädd
Du vill skada dig själv
Du glömmer bort att skratta
Disneyland hundraårsjubileum
Mamma städar till slut ut garaget
Aliens invaderar
Aliens invaderar inte
McDonalds har inte längre 10 kronors-meny

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.

 

Läs mer om...