När 21-åringen tog det här kortet hade hon ingen aning om att det ofattbara snart skulle inträffa

När Destiny tog den här bilden hade hon ingen aning om att hennes liv snart skulle slås i spillror.

Destiny och Corey var bara 15 och 16 år gamla när de träffades under en fotbollsmatch.

Efter tre år gifte de sig. Det tog inte lång tid innan paret väntade barn och 23 juni 2013 föddes deras son Parker. Nu var de äntligen den lilla familj de längtat efter.

Facabook/DestinyMantia

Destiny och hennes man hade stora planer för familjen, bland annat ville de köpa ett litet hus och utöka familjen. ”Han var så rolig och omtänksam, han hjälpte alltid alla som behövde hjälp. Vi pratade oavbrutet. Det gick inte en enda dag utan att vi var tillsammans, vi gjorde allt ihop.” säger Destiny till abcNews.

Men den 20 september 2014 sprack lyckan likt en såpbubbla på grund av en helt okänd kvinna.

Facebook/DestinyMantia

Ett år senare skrev hon så här på sin Facebook-sida:

Idag för ett år sedan var det som de flesta andra dagar. Corey Mantia vaknade och gick till jobbet.

Parker och jag stannade hemma och lekte tillsammans hela dagen. Lite senare kom Corey hem och vi lekte tillsammans med vår söta bebis medan vi väntade på att behöva göra oss iordning för att åka iväg på spa.

Facebook/DestinyMantia

Vi hade sparat länge för att kunna åka iväg, vår familj var verkligen i stort behov av att komma bort. Så var tiden inne och vi gav oss iväg. Då kunde vi inte föreställa oss att bara några minuter senare skulle allting förändras. Vi skulle inte kunna leva tillsammans i framtiden.

Alla drömmar vi hade, vi skulle aldrig bo ihop. Vi skulle aldrig kunna köpa ett gemensamt hus. Vi skulle aldrig få ta med Parker för att klippa sig för första gången, vara med på hans första skoldag, vår familj skulle aldrig få växa tillsammans. Det var så det skulle ha varit.

Allt vi visste.

Facebook/DestinyMantia

På väg till spat blev min underbara man som körde bilen, min älskade bebis som fortfarande ammade och satt bakåtvänd och tittade på Mussepigg och jag påkörda i en korsning av en rattfyllerist som körde alldeles för fort.

Det är ett datum och ett klockslag som etsat sig fast i mitt minne förevigt.

Handlingen av en självisk person som tyckte att det var ”okej” att köra bil berusad och som omedelbart tog livet av min oskyldiga son som bara var 15 månader gammal.

Hon gjorde så att jag och min man var tvungna att flygas till sjukhus med helikopter, där min man förlorade kampen efter 24 timmar. Hon orsakade att min familj lämnades förkrossad och att sjukhuspersonalen behövde rådgivning och stöd.

Facebook/DestinyMantia

Ett själviskt beslut att köra bil berusad fick mig att bli änka, och mamma till en ängel vid bara 21 års ålder.

Hon har orsakat många mardrömmar om nyheter av olika rapporter som släppts, så som obduktionsrapporten från min bebis som skickades till mig med många otäcka bilder.

Många saker som en 21-åring aldrig ska behöva se eller uppleva.

Hon slog sönder alla drömmar vi någonsin haft och har orsakat smärta som jag inte ens visste fanns. Den dagen dog den Destiny som var en mamma, efter den dagen har jag blivit tvungen att finna mig själv på nytt.

Facebook/DestinyMantia

Jag visste inte hur mycket styrka som fanns inom mig som jag var tvungen att plocka fram.

Jag tror att jag kunde hitta den med hjälp av böner och stödet från familj och vänner, och också en fantastisk grupp för änkor som påminde mig om att det var normalt att känna det jag kände.

Detta onödiga ont, all den smärta och vår framtid hade kunnat förebyggas om någon bara hade stoppat denna kvinnan från att köra bil berusad.

Du kan också rädda liv! Låt aldrig någon i din närhet köra bil efter att de druckit alkohol. Varna inte andra när polisen har kontroller, var en förespråkare! Ställ er upp tillsammans med mig, låt oss stoppa fler. En är en för mycket.

KÖR INTE RATTFULL!

Facebook/DestinyMantia

Detta starka och känslosamma inlägg har delats av över 60 000 personer.

Destiny försöker leva sitt liv så gott det går utan de två som betytt mest för henne, men varje dag gör ont.

Hennes man och son dog, den rattfulla kvinnan dog också. Kvinnans familj har aldrig försökt att kontakta Destiny för att säga förlåt.

”Jag önskar att de skulle be om ursäkt”, säger Destiny. ”Kvinnan hade varit på ett bröllopsfirande innan hon orsakade olyckan. Så det måste ha funnits minst 100 personer som hade kunnat hindra henne från att sätta sig i bilen den kvällen”

På den första bilden ser vi en lycklig ung tjej med sin älskade son och hela livet framför sig. Men det slogs i spillror på bara några sekunder för att en kvinna valde att sätta sig bakom ratten istället för att be om skjuts eller ta en taxi när hon varit på fest.

Facebook/DestinyMantia

Snälla tryck på DELA-knappen nedan för att hjälpa oss och Destiny att sprida denna varning så att inte fler familjer slås sönder.