Pappan börjar komma hem sent efter jobbet. När dottern avslöjar sanningen inser hon vad riktig kärlek är för något.

Här kommer en berättelse som när jag först läste den verkade vara en riktigt jobbig otrohetshistoria. En dotter märker nämligen hur hennes pappa oförklarligt börjar komma hem väldigt sent på kvällarna efter jobbet. Av en slump får hon en dag syn på hans bil på en avlägsen skogsväg och bestämmer sig för att ta reda på vad som egentligen pågår. När hon hittar sin pappa där inne i skogen avslöjas något som i alla fall fick mig att torka en tår. Jag vet inte om den här historien är sann, men jag tyckte den var så fenomenalt fin att jag bara ville dela den med er.

För några år sedan började min pappa komma hem allt senare från jobbet utan någon egentlig förklaring. Han hade annars alltid varit noga med att vara hemma i god tid efter arbetet men nu kom han plötsligt hem väldigt sent på kvällarna.

Så en dag fick jag se hans bil parkerad inne på en skogsväg inte långt från där en av mina kompisar bodde. Jag gick in på vägen och fick snart syn på min pappa. Han stod där inne bland en massa timmer och var i full färd med att hugga ved med hjälp av en maskin.

När han fick syn på mig fick han mig att lova att inte berätta för mamma att han extra-jobbade på kvällarna för att kunna ha råd att ta med henne på hennes drömresa när de firade sin bröllopsdag den sommaren. En resa han inte hade råd med på sin vanliga lön.

När jag hörde vad han berättade gav jag honom en stor kram och lovade att bevara hans hemlighet. Och vilken resa de fick – jag tror aldrig jag sett mamma så lycklig som på bilderna från deras resa.

Dela gärna det här vidare om du också tycker att den här mannens kärlek till sin fru är värd att sprida.