Pappan väntar otåligt på att få beställa – när servitören vänder sig om börjar tårarna rinna nerför hans kind

Försök föreställa er hur det skulle kännas om ens son, eller en annan älskad familjemedlem, jobbar inom det militära och beger sig till andra sidan jordklotet. I över ett års tid har ni sedan knappt någon kontakt när er son befinner sig på en orolig plats där man vet aldrig vet vad som kan hända härnäst. Jag vet att det är nästintill omöjligt, men försök sätta er in i det.

Och försök sedan att föreställa er känslan av att återförenas efter 14 månader – utan att ha en aning om att återföreningen ska ske.

Hur skulle man reagera? Förmodligen som Greg Harris.

Greg Harris son Cory jobbar inom USA:s marinkår. En del av hans tjänstgöring är därför utomlands och hans senaste uppdrag var i Japan, där han tillbringade 14 månader. Utlandstjänstgöringen tär naturligtvis på pappa Greg och hans mamma, och det är Cory mycket väl medveten om. Det tär också på honom.

Därför ville han att hemkomsten från Japan skulle bli någonting alldeles extra. Han bestämde sig för att överraska familjen på en restaurang.

restaurang
Facebook

Ögonblicket som utspelar sig på restaurangen fångades också för oss att uppleva. Det vi får se är hur pappan sitter och väntar otåligt på att beställa. Han tror ju att familjen bara ska äta en bit mat, utan sin son som är i Japan. När servitören sedan vänder sig om och visar sitt ansikte så är det nästan omöjligt att hålla tårarna tillbaka.

Detta är äkta kärlek! Kolla in ögonblicket här nedanför.

Oavsett hur många återföreningar jag ser, så går det inte att få nog. När de fångas på kamera blir det verkligen den yttersta formen av ren och skär kärlek. Nu tycker jag vi sprider denna hjärtevärmande historia vidare till alla vi känner. Om en delning kan värma någons hjärta, så är det värt det.