Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Passagerarna får sitt livs chock när kvinnan ber piloten om det här.

Även om jag inte direkt är flygrädd så förstår jag verkligen de här passagerarnas reaktion när de var med om den här händelsen. Jag är inte helt hundra på att den har hänt på riktigt, men jag tyckte att historien var så pass underhållande att jag ville dela den med er. Ett tips att ha med sig efter att ha läst den: saker är inte alltid som de verkar…  

En kvinna flög från Seattle till San Francisco. Men oväntat fick planet order om att mellanlanda i Sacramento på vägen.

Flygpersonalen förklarade att det skulle bli en försening och om passagerarna ville hoppa av planet så fanns det möjlighet att sträcka på benen i 50 minuter innan de behövde gå ombord igen.

Alla hoppade av utom en kvinna som var blind.

En man hade uppmärksammat henne när han gick förbi. Han förstod att kvinnan var blind eftersom hennes ledhund låg vid sätet under hela flygturen. Han förstod också att hon rest samma sträcka många gånger tidigare eftersom piloten kunde hennes förnamn när han frågade henne: ”Kathy, vi är i Sacramento i nästan en timme, vill du kliva av och sträcka på benen?”

Den blinda kvinnan svarade: ”Nej tack, men Buddy vill säkert gå en promenad.”

Alla personer i gate-området blev helt tysta och chockade när de såg piloten gå ut ur planet med en ledhund för blinda. Som om det inte vore illa nog så hade piloten solglasögon på.

Passagerna blev som tokiga, nu ville de inte längre bara hitta ett nytt plan, nu ville de byta flygbolag också!

Dela gärna den här historien vidare till någon som kan behöva skratta lite 🙂

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.

 

Läs mer om...