Sarah får veta att maken är otrogen – men hennes klockrena hämnd gör henne till segraren

Att svära att älska någon i nöd och lust är bland det starkaste man kan göra, men för vissa gäller det löftet inte mer än några år. Sarah Williams, 32, hade ett sagolikt bröllop med sin stora kärlek George, men kort efter att deras gemensamma barn fötts upptäcker hon att han bedragit henne en längre tid. 

Istället för att bryta ihop gör Sarah det mest klockrena jag hört på länge. 

2011 hade Sarah Williams ett påkostat bröllop med sin älskade George. Sarah hade redan två barn sedan tidigare men fick ett till kärleksbarn tillsammans med George. Ältenskapet var lyckligt, det var åtminstonde vad Sarah trodde. 

En dag när Sarah letade efter en skruvmejsel hittade hon det som vände upp och ner på hela hennes värld. Hennes man hade skrivit ett kärleksbrev signerat ”din MR Grey”, men inte till henne. Brevet talade sitt tydliga språk om att George haft en älskarinna en längre tid, vilket han erkände när Sarah konfronterade honom. 

Istället för att låta livet rasera valde 32-åriga småbarnsmamman att göra otroheten till sin fördel. Hon bestämde sig för att utannonsera allt hon bar på bröllopet för att använda pengarna till en resa för henne och barnen, det skriver The Mirror

Den vackra bröllopsklänningen, tiaran och vigselringen utannonserades till det förmånliga priset av totalt 99 606 kronor, pengar som ger Sarah plåster på såren i skilsmässan hon tagit ut.

Sarahs agerande visar att livet går vidare även när det känns hopplöst. Dela gärna om du tycker att Sarahs upprättelse var klockren.