Sjuksköterskan hör skrik från toaletten på McDonalds – då öppnar hon dörren och får en chock

Att vara på rätt plats vid rätt tillfälle kan ha större betydelse än många tror, det fick sjuksköterskestudenten April Jones känna på när hon hörde smärtsamma skrik inne på en McDonalds-toalett i USA. Utan att tveka sprang hon dit och öppnade dörren för att se vad det var frågan om, vad hon inte visste var att hon skulle få vara med om något chockerande och oförglömligt.

Sjuksköterskestudenten April Jones åt frukost med sin mamma på McDonalds när hon hör hur någon skriker av smärta inifrån toaletten. 
– Jag tittade omkring mig och märkte att skriken verkade komma från toaletten. Plötsligt ser jag hur en man springer till toaletten och skriker ”hon är gravid”, berättar April till 10News.

Utan att blinka reste sig April och rusade till toan där hon fann blivande mamman Cathy Jordan. Cathy låg brett på golvet och började att föda en månad tidigare än förväntat. Jones la ut några jackor under Cathy, sedan jobbade hon snabbt.
– Jag satte snabbt på mig handskar. Hon öppnades väldigt, väldigt snabbt, och plötsligt sticker bebisens huvud ut. Jag ser att navelsträngen är virad runt bebisens huvud, säger April.

Hon lyckas förlösa bebisen, men ser att den inte andas. Mamman skrek ”snälla låt inte mitt barn dö”, och som tur var så var sjukvårdare snabbt på plats för att hjälpa April. Barnet klarade sig och fick namnet Parker. 
– Det var gud som gjorde att jag var på rätt plats vid rätt tillfälle för att hjälpa bebisen till värlen. Hans mamma fick en riktigt bra julklapp där, säger April.

Ibland händer saker som känns som att det är ödets vilja. Dela gärna om du tror att vissa saker händer av en anledning.