Sonens hemliga missbruk var nära att krossa familjen

Den här historien berörde mig verkligen på djupet och ärligt talat var det svårt för mig att hålla tillbaka mina tårar. Det är inte så vanligt att något som det här händer.

Jag tänkte tillbaka på min egen barndom, och även om jag inte varit med om något riktigt såhär svårt, kom jag att tänka på hur mina föräldrar alltid har stöttat mig och funnits där.

Jag vet inte om historien stämmer till hundra procent, men för mig spelar det inte så stor roll. Den visar verkligen hur ovillkorlig kärlek mellan en förälder och ett barn kan vara.

Det är viktigt att alltid komma ihåg att även om man får ett tufft besked eller någon som står en riktigt nära sårar en, så gäller det att också tänka framåt och våga se hur saker kn bli bättre.

Dela gärna den här historien så att fler personer kanske får det lättare att kanske släppa något som är jobbigt, och med det också finna ny styrka. Det låter kanske klyschigt men jag tycker verkligen att ordspråket ”efter regn kommer solsken” passar bra in här.

Det är viktigt att vi påminner oss själva, och de som är nära oss, om det ibland.

”När jag satt i min bil på parkeringen utanför pantbanken, så höll jag min mammas bröllopsring i mina händer, och var redo att gå in för att sälja den för några tusenlappar.

I mitt huvud hade jag planerat allt. Hon trodde nämligen redan att hon hade tappat den i diskhon. Det hon inte visste var att jag hade lyckats få upp den igen.

När jag satt i bilen såg jag ett ungt par med två barn. Barnen var kanske 8 och 10 år. De var så uppspelta eftersom de precis hade köpt ett nytt tv-spel. Då började jag tänka tillbaka på när jag var i samma ålder och bara var ett oskyldigt barn.

Då sköljdes en enorm flod av minnen genom mitt huvud. Jag tänkte på alla lyckliga stunder jag har haft med mina föräldrar och det slutade med att jag satt och storgrät i bilen. Jag kände en så stor skuld. Jag förstod inte hur jag hade kunnat hamna där jag var i dag. 

Jag trodde aldrig att mitt beroende skulle ta mig så djupt ner i mörkret. Precis där och då ångrade jag min plan att sälja ringen och jag körde raka vägen hem.

När jag kom hem berättade jag för min mamma vad jag hade gjort och jag erkände för henne att jag hade tänkt sälja hennes ring. 

Jag berättade också för henne om mitt beroende. Då bröt hon ihop i tårar och sa till mig att hon älskade mig. Nästa dag såg mina föräldrar till att jag fick all den hjälp jag behövde mot mitt beroende.

Jag har varit nykter ända sedan dess – och det har nu gått sex år sedan den dagen inträffade.”

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.