Hon ignorerade honom i 2 år, men allt förändrades när han såg henne gråta.

Den här historien publicerades på nätet för någon dag sedan och tusentals har redan läst, berörts och delat berättelsen. Jag vet inte om den är sann, men den berörde verkligen mig också. Jag tror du kommer förstå varför om du också läser!

En 14 år gammal flicka arbetar i föräldrarnas godisaffär. En dag kommer en 12-årig pojke och hans pappa in i butiken för att köpa en tidning. 12-åring blir störtkär på en sekund.

Varje dag under två års tid kom pojken till godisaffären för att köpa en chokladbit. Alla chokladbitar hade en liten, knappt synlig lapp med butikens namn på. Pojken var så blyg att han hade svårt att prata när hon var i närheten. Men en dag var flickan borta. Han fortsatte att gå in i butiken i några veckor, men till slut insåg han att hon inte längre arbetade där. Den unge pojken var förkrossad. Han kunde inte sluta tänka på flickan.

Många år senare flyttade pojken, som nu blivit en ung man, till en skola i en annan stad. En dag upptäcker han en student som sitter ensam på en bänk och gråter. Han går dit och frågar om hon är okej. Hon berättar att det är hon inte. Han försöker trösta henne, men det går inte. Hon vill inte berätta några detaljer, men säger att hon trodde att mannen hon dejtar var kär i henne. Men idag har hon insett att det är han inte.

När den unge mannen lämnar den gråtande studenten för att gå till sin lektion, glömmer han sitt anteckningsblock vid bänken. Kvinnan, som fortfarande gråter, tar upp blocket och öppnar för att ta reda på mannens namn, så att hon kan lämna tillbaka det. Men hon hittar inget namn eller schema i blocket. Och anteckningarna i boken är inte från någon lektion. Det hon istället hittar är 763 godispapper till en chokladbit. Det är kärleksbrev skrivna på baksidan av samtliga papper. Och varje papper har ett litet klistermärke med namnet och adressen på godisaffären som hennes föräldrar ägde och som hon arbetade i som en liten flicka. Alla kärleksbrev var till henne.

Den här historien berättas i dag av en annan 14-åring, som nu arbetar i samma godisaffär. Hon berättar historien om hur hennes farmor och farfar träffades för 60 år sedan.

Jag kunde inte låta bli att bli berörd av den här berättelsen och alla som tror på äkta kärlek borde dela den vidare!

Källa: Heartwarming

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.