Student ägnade månader åt att göra alla hjärtans daghälsningar – så att ingen på skolan skulle bli utan

Även om inte alla bryr sig om att uppmärksamma alla hjärtans dag så kan en vänskaplig eller kärleksfull hälsning betyda mycket för en person, speciellt andra i omgivningen får. 

Med det i åtanke ville en elev på en gymnasieskola i Ohio, USA, se till att ingen blev utan en hälsning på årets kärleksdag, och då menar jag verkligen ingen. Se bara vad alla gymnasieelever möttes av när de kom till skolan. 

Alla hjärtans dag började bra för alla elever på Troy High School i USA. När de kom till skolans korridorer möttes de nämligen av en överraskning av rang. På varje skåp hade någon placerat ett vikbart pappershjärta innehållande ett meddelande. 

Facebook/Troy High School

Inte nog med att personen bakom verket hade gjort ett hjärta till varenda en på skolan, totalt 1 300 personer. Eleven hade också lagt personliga hälsningar i samtliga hjärtan.
– Att ha någon som är så dedikerad till varenda en i den här byggnaden – det är bara en helt otrolig egenskap att ha, speciellt för en gymnasielev, säger skolans rektor Katherine Weaver till CBS News

Facebook/Troy High School

Rektorn berättar också att eleven i fråga inte hade berättat om sin plan för någon, utan i hemlighet tillbringat timmar med att göra detta för att förgylla dagen för varenda en. 

Skolan tyckte att elevens handling var så fin och därför värd att uppmärksammas. Tillsammans med bilder postade de en hyllning på skolans Facebooksida, där de fick massvis med fina kommentarer. 
”Vem du än är, tack! Det gjorde mina flickors dag”, skrev en förälder. 

Det är vanligt att unga skolelever jämför sig med andra och känner sig impopulära eller osynliga. Den här elevens arbete gjorde att varje person fick känna sig sedd för en dag, fantastiskt. Dela gärna för att hylla hennes sätt att tänka.