Tonåringen trodde bara han hjälpte en man i nöd. Men lappen han får avslöjar att medmänsklighet kan rädda liv.

Det som bara skulle bli en snabb kaffe innan nästa lektion blev något helt annat för det här unga killen. När han stod i kön började han prata med en hemlös man. De två pratade länge och väl om mannens tragiska livsöde. När tonåringen skulle gå stoppade mannen honom, han ville ge honom någon först. Lappen han fick i sin hand visar hur mycket det kan göra att bara prata med någon. Det bäst av allt är att det här är en sann historia.  

Idag var jag på Dunkin Donuts och såg en uppenbart hemlös man sitta på sidan av gatan och plocka upp mynt. Efter ett tag såg jag hur han gick in på Dunkin Donuts. När han stod och räknade sina mynt så började jag vara superjobbig och prata med honom, trots att han egentligen inte ville prata.

Eftersom han hade typ en dollar i växel köpte jag en kaffe och bagel till honom, och frågade om han ville sitta ner med mig.

Han berättade mycket om hur människor i vanliga fall var väldigt elaka mot honom för att han är hemlös, hur droger fick honom att bli en person som han hatar, hur han förlorade sin mamma i cancer, att han aldrig kände sin pappa och att han bara ville vara någon som hans mamma skulle vara stolt över. Utöver allt det så pratade vi en timme till.

Den här fantastiska mannen hette Chris, och Chris var en av de mest ärliga och innerliga personer jag någonsin har träffat. Efter att jag insåg att jag verkligen behövde gå tillbaka till lektionen bad Chris att jag skulle vänta lite så han kunde skriva något till mig.

När han gav mig ett skrynkligt kvitto bad han om ursäkt för sin skakiga handstil, log, och gick. Jag öppnade hans lapp, och det här var det som stod: ”Jag ville ta mitt liv idag, tack vara dig vill jag inte göra det längre. Tack du vackra människa.”

12494952_1043983075624090_5369470239693883094_n
Foto: Facebook

Källa

Om du gillade den här berättelsen får du gärna klicka på gilla här under!