Varje dag gör hans fru detta utan att han märker, när han får reda på varför blir han knäpptyst

Nyligen snubblade jag över en text som cirkulerat på nätet, som jag inte kunnat släppa.

Alla som har varit hemma med barn vet att det inte är så lätt alla gånger, många hade nog som en bläckfisk haft minst åtta armar.

Historien handlar om en man som kommer hem från jobbet. Om just den här historien har hänt på riktigt är jag inte helt säker på, men jag kan garantera att alla som någon gång har varit föräldralediga kommer att känna igen sig.

BuckleyAirForceBase

En eftermiddag kom en man hem från jobbet och såg att hela huset var upp och ned. Hans tre barn var utomhus, fortfarande iklädda pyjamas, och lekte i leran. Det var tomma matlådor och förpackningar på hela tomten. Hans frus bildörr var öppen, det var även ytterdörren, deras hund syntes inte till någonstans.

När han närmade sig ingången såg han en ännu större röra. En lampa hade välts omkull, och den persiska mattan var klistrad mot på väggen med hjälp av någon kletig gegga. I vardagsrummet stod TVn på, på högsta volym och det var leksaker och kläder överallt.

I köket var vasken överfull av disk, frukosten stod kvar på köksbänken och kylskåpsdörren stod vidöppen. Det var hundmat över hela golvet, hans favoritmugg låg i tusen bitar på golvet och det fanns spår av sand hela vägen till bakdörren.

Han gick snabbt upp för trappan, klev över mer leksaker, och mer kläder, han letade efter sin fru.

Flickr

Han var orolig att hon kanske var sjuk eller att någonting allvarligt hade hänt henne.

Han möttes av en liten å av vatten som banade väg ut från badrummet. När han kikade in såg han blöta handdukar, skum och mer leksaker slängda på golvet. Kilometer av toalettpapper låg i en hög och tandkräm hade smetats på speglar och väggar.

Han rusade till sovrummet där han hittade sin fru, fortfarande liggandes i sängen i sin pyjamas, hon läste en bok.

Hon tittade upp från boken, log mot sin man och frågade hur hans dag hade varit. Han tittade förvirrat på sin fru. ”Vad har hänt här?”

Hon log mot sin man och svarade: ”Du vet varje dag när du kommer hem från jobbet och frågar: ” Och vad har du gjort hela dagen?” ”Ja”, svarade han förvirrat.

”Ja, idag har jag inte gjort det”, svarade hon nöjt.

Facebook/HeathRobbins

Känner du igen dig? Dela i så fall gärna berättelsen med dina vänner på Facebook!