Hennes katt hittade hem efter att ha varit försvunnen i 11 år. Vilken solskenshistoria!

Linda var bara 14 år när hennes mamma tog hem tre vildkatter: Maurice, Bagheera och Musse. Den sistnämnda skiljde sig något från de andra. Han var blyg och lite rädd. Linda – som tidigare haft flera katter – fick ett speciellt band till Musse, som tillsammans med de andra katterna gjorde sig hemmastadd.

Men en dag, hösten 2004, skrämdes Musse av något i hemmet. Han rusade ut ur huset – och kom sedan aldrigf mer tillbaka.Familjen letade efter honom i veckor.
– Vi trodde att han hade blivit överkörd och jag tänkte att jag aldrig mer skulle få se honom igen, säger Linda till Metro.

För två veckor sedan ringde telefonen hemma hos Lindas mamma. I andra änden fanns personl från katthemmet Samvetet. De berättade attMusse hittats av några grannar.
– Jag fick en chock när jag såg bilden de hade skickat, det var ju min Musse!

Enligt personerna som hittat katten hade den matats i flera år av en kvinna i närheten. Men när hon flyttade från området hade Musse ingenstans att ta vägen.

Trots att mer än ett decennium passerat blev det ett mycket kärt återsende.
– Det låter löjligt men det kändes verkligen som att han hade saknat mig. Han pussade mig i ansiktet och började mysa nästan direkt, det var underbart.

För 11 år sen försvann du.. Igår kom du hem.. Min Musse<3 #återuppstår #11årspromenaden

Ett foto publicerat av Linda Eriksson (@linda900) Jun 2, 2015 kl. 2:10 PDT

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna