66 hundar levde under hemska förhållanden – räddades ur övergivet hus

The Human Society är en fantastisk organisation som arbetar för att djur ska få bättre liv.

När deras volontärer tog sig in i ett hus i Gallia County i USA hittade de 66 hundar och tre hästar som då kunde räddas från fruktansvärda levnadsförhållanden.

De som arbetar för The Human Society har genom åren stått för mängder av otroliga insatser då man genom sitt hårda jobb förbättrat levnadsvillkoren för massor av djur.

Organisationen strävar efter att alla djur ska få leva drägliga liv och man kämpar konstant för att övergivna och hjälplösa djur ska leva i en trygg och bra omgivning. Utan The Human Society skulle många fler djur mista sina liv varje år.

Trots att räddningsuppdragen tar hårt känslomässigt på volontärerna så anser de att det blir värt mödan då man lyckas rädda – och förbättra livet för – djuren.

Extra uppmärksammat har organisationens arbete med hundar blivit. Dels är det människans bästa vän, men deras ögon håller heller inte tillbaka sanningen, utan det är lätt oerhört lätt att känna medlidande för en hund som har det dåligt.

Så var det när The Human Society nyligen begav sig till ett övergivet hus i Gallia County i den amerikanska delstaten Ohio. Ingen kunde vänta sig den fruktansvärda syn som väntade innanför husets väggar.

När volontärerna kom innanför dörren påträffade man 66 hundar och tre hästar som levde under hemska levnadsförhållanden. Det var extremt smutsigt, stora delar av huset hade mer eller mindre förfallit och det syntes tydligt att ingen hade tagit hand om djuren på mycket länge.

Även på husets utsida var det oerhört sunkigt. Det är verkligen hemskt att se hur illa skötta de här hundrarna har blivit.

Hundarna var dessutom oerhört magra och undernärda. I och med The Human Societys insats så väntar nu, tack och lov, en betydligt ljusare framtid för djuren. Det värmer verkligen hjärtat.

I klippet kan du se hur hundarna tvingades leva, men även hur väl de togs om hand efter att hjältarna hittat dem.

Det är verkligen tur att de här stackars djuren kunde räddas. De förtjänar självklart ett bättre liv. DELA om du också berördes av det här!

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.