7 unika husdjur som du inte trodde fanns.

Det finns många söta hundar och katter i olika färger och former. Men ibland ser man så speciella individer så att man bara måste stanna upp en stund och titta. Det här är några av de mest unika katter och hundar jag sett!

Hunden Rowdy

Bildkälla
När Rowdys husse och matte tar ut honom på promenad är det ofta människor som frågar om de målat honom runt ögonen. Men Rowdys märkliga ansikte är inte målat. Han har en ovanlig hudsjukdom som heter vitiligo. Det är helt ofarligt, men göra att pigmentet försvinner på vissa delar av kroppen. Det kan drabba både människor och djur. Rowdy har inte alltid sett ut så här, ett år innan bilden togs var han helt svart. Nu ser han ut lite som en späckhuggare.

11261030_10208269298600123_8211171877349728652_n

Katten Venus

Bildkälla
Katten med två ansikten har blivit känd över hela världen och har över 800 000 följare på Facebook. Det är lätt att tro att hans ansikte är redigerat i Photoshop, men nej, har ser ut så här på riktigt.

venus

Pandahundar

Bildkälla
Pandahundar har blivit populära husdjur i Kina. De trimmas och fägas för att se ut precis som pandor. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här. De sägas att de inte använder några farliga kemikalier, men det är ändå lite onödigt att spöka ut hundarna på det här sättet. De är ju söta ändå!

pandahund

Zorro-hunden

Bildkälla
Det är svårt att inte bli förälskad i den här lilla vovven. Han ser ut som att han bekämpar brott tillsammans med Zorro.

hund

Hunden Puck

Bildkälla
Puck räddades gatan i Louisiana, USA. Han ser precis ut som om han hade fräknar, och kanske har han sin annorlunda päls att tacka för att han blev adopterad. Efter att ha placerats på hundhem en tid fick han tillslut flytta hem till en kärleksfull familj.

hund-fraknar

Hitler-katten

Bildkälla
Den här kissen har förmodligen ingen aning om vem Hitler är. Och tur är väl de. Han råkar ha samma mustasch och snedlugg som Hitler hade, men katten är tusen gånger sötare!

hitler

Hunden med ett hjärta på nosen

Bildkälla
Den här lilla vovven är min personliga favorit. Han har ett hjärta på nosen!

dog-coat-markings-3

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna