Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

80-åringen fann sin passion i livet efter pensionen: Att ta hand om övergivna hundar på sin gård.

Eugene Bostick gick i pension för 15 år sedan. Men i stället för lediga dagar på hemmaplan hittade han sin passion i livet.

För nuförtiden tar 80-åringen, som bor i Texas, hand om övergivna hundar på hans gård. Och som om det inte vore nog med det har hans ”hundtåg” blivit något av en lokal attraktion. Så förutom att ta hand om hundarna och ge dem trygghet och kärlek, får de också en väldigt rolig stund när Eugene tar med dem på en åktur.

Bildkälla: Imgur.

1hundtåg1

”Vi bor i närheten av öde väg, där har jag och min bror en stor lada för hästar. Ibland lämnar folk sina hundar här, överger dem för att svälta. Så, vi tar hand om dem. Ger dem mat, en plats att bo på. Tar dem till veterinären och kollar så att de är okej. Vi har skapat en plats för dem att leva på”, säger han till The Dodo.

Bildkälla: Imgur.

hundtåg2

”Hundtåget” byggde han för att ge hundarna någonting roligt att se fram emot. Ett äventyr och en chans att då och då få se andra platser. Idén kom till honom då han såg en traktor med ett släp som liknade ett tåg för att transportera stora stenar.

Bildkälla: Imgur.

hundtåg3

Och de 9 hundarna som han just nu tar hand om älskar när det är dags för veckans tur med tåget. ”Så fort de hör att jag hakar fast tåget i traktorn, herregud, de blir så exalterade. Alla kommer springandes och hoppar upp i den vagn de brukar sitta i, redo att åka en sväng”, säger Eugene.

This is the coolest guy he rescues stray dogs and every morning he takes them for a train ride by our building, i finally got the courage up to ask if I could take his pic! Love this and had to share!

Posted by Tiffany Johnson on den 17 september 2015

Euegen berättar att han är medveten om sin ålder, att han kanske inte lever så länge till, men vill göra det här så länge han lever. För kärleken till hundarna som blir övergivna och behöver ett nytt, kärleksfullt hem.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna

 

Läs mer om...