Adoptivsonens möte med familjens hund får tusentals hjärtan att smälta

Många fosterföräldrar menar att det kan vara svårt, men väldigt härligt och meningsfullt, att ta in ett fosterbarn. När barnet kommer in i det nya hemmet oroar sig ofta föräldrarna för att barnet inte kommer trivas. 

För det här paret var fasan just det. Men då bestämde sig kvinnans mamma för att göra någoting som skulle ge deras nya barnbarn den bästa uppväxten som någon kunde drömma om.

När paret bestämde sig för att ta in den 11 månader gamla pojken visste de att de hade ett hårt jobb framför sig. Allt ifrån att deras nya adoptivson skulle trivas i deras hem till att få lära sig deras värderingar – och givetvis sprida all deras kärlek. 

Kvinnan i paret, vid namn Kari, säger att adoptionen är det bästa som någonsin har hänt henne – och kanske är det så att hon även har sin egen mamma att tacka för en del av det. 

Bildkälla: Instagram/Reagandoodle

Den blivande mormorn Sandy hade några månader velat ha någon i sin närhet. Därför bestämde hon sig för att skaffa en hund, en liten Australian Labradoodle vid namn Reagan.

När hunden var elva månader kom även den lilla adoptivpojken Buddy in i familjens liv och pojken och hundens vägar skulle korsas direkt – men aldrig separeras.

Bildkälla: Instagram/reagandoodle

Så fort de två möttes hade en livslång kärlek redan uppstått.

Mamma Kari skapade ett Instagram-konto för att visa de två tillsammans – och bilderna talar sitt tydliga språk. 

Bildkälla: Instagram/reagandoodle

Buddy och Reagan är oskiljaktiga. De sover, tittar på TV, läser böcker och leker tillsammans – och sprider så mycket glädje. I februari fyller de båda 3 år och vi kan säkerligen räkna med ett stort kalas.

Bildkälla: Instagram/reagandoodle

Över 150 000 personer följer Buddy och Reagans kärleksfulla vänskapsrelation på Instagram och de bästa kompisarna kan vara det sötaste vi någonsin sett.

Det är få djur som kan skapa så starka band till oss människor som hundar. Deras lojala, kärleksfulla och unika personligheter gör dem verkligen till människans bästa vän. Reagan och Buddy är ett ljuvligt exempel på hur allting kan bli bättre med kärlek.

Bildkälla: Instagram/reagandoodle

Vilken otroligt hjärtvärmande historia. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook och sprid Buddy och Reagans kärlek vidare.