Ägare återförenas med sin hund efter 7 månader. Reaktionen är underbar!

Jag kan inte tänka tanken hur jag skulle reagera om mitt husdjur försvann från mig – utan att man har en aning om vad som har hänt. Även om hoppet är det sista som lämnar en människa är det nog svårt att tro att ens favoritdjur fortfarande lever efter flera månader. Den här mannen hade inte sett sin hund Mary Jane, som är en pitbullblandning, på hela sju månader. Reaktionen när han och hunden ser varandra igen är helt fantastisk!  

Mary Jane stals från sin ägare för sju månader sedan. På något sätt har hon sedan hamnat hos Collier county domestic animal services department, myndigheternas djuravdelning, i Naples i Florida. Antingen måste tjuvarna ha släppt henne eller så har hon lyckats rymma.

På plats hos myndigheterna fick Mary Jane ett nytt namn: Chloe. Det skriver The Dodo.

Bildkälla

580398_1006268792781449_432279305353292384_n

När myndigheterna lade upp en bild på ”Chloe” och frågade om någon ville adoptera henne fick hennes riktiga familjen syn på bilden och tog kontakt.

Snart var Mary Jane återförenad med vem som verkar vara hennes favoritperson i hela världen. Titta på den fina återföreningen nedan.

”CHLOE” was stolen 7 months ago. Recently DAS found her roaming the streets and took her to the shelter. Thanks to YOUR…

Posted by Collier DAS Dogs – this page solely run by volunteers on Tuesday, March 22, 2016

Dela gärna denna solskenshistoria vidare med dina vänner!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna