Ägaren hade medvetet gjort henne till ett levande skelett. Nu har Angel fått ett nytt, kärleksfullt hem.

När organisationen Rescue from the Hart fick ta hand om Angel var hon nästan ett skelett. Den tidigare ägaren hade behandlat henne fruktansvärt, och försökt svälta henne till döds i flera månaders tid.

1hunden

Angels organ var på väg att kollapsa. Hon hade inte långt kvar – men personalen vägrade ge upp. Angel skulle återhämta sig och få uppleva det liv som hon förtjänade. Ett liv långt från det hon varit med om tidigare.

2hunden

Förutom att ge henne kärlek och närhet var ett viktigt första steg att mata henne försiktigt. De kunde endast ge henne lite mat i taget, som var lätt för magsmältningen. För mycket mat för snabbt och hennes organ hade kunnat kollapsa.

3hunden

Sakta men säkert litade Angel, som personalen döpte henne till, på människorna omkring henne och fick tillbaka aptiten.

4hunden

Hennes kropp började läka, och livslusten återvände. Hon började till och med lära känna lite nya vänner på djursjukhuset.

5hunden

Efter en tid på sjukhuset var Angel åter frisk. Med hjälp av kärleken och omvårdnaden från personalen på Rescue from the Hart fick Angel ett nytt liv. Och till slut fann de också ett nytt, tryggt och kärleksfullt hem.

6hunden

Kolla bara på henne! Helt fantastiskt! Vilken insats av personalen på djursjukhuset.

angel

Här nedanför kan ni följa resan Angel gjorde, och dessutom se henne leka i sitt nya hem. Hoppas att hennes liv från och med nu blir hur underbart som helst.

Bildkälla: Youtube.

Newsner Djur älskar lyckliga slut. Gilla gärna om du också gör det!