Ägaren ber kakaduan gå in i sin bur – titta nu på hans obetalbara reaktion

Om du någonsin har haft att göra med en envis bebis vet du att det ibland kan vara svårt att få dem att göra som du vill. Precis samma problem har den här ägaren med sin lilla bebis – i form av en kakadua.

Mannen ber snällt sin kakadua att gå tillbaka in i sin bur. Men fågeln vill annat och svarar med en helt fantastisk, om än icke-rumsren, konversation.

Det finns ingenting roligare än att ha en konversation med en kakadua eller papegoja. På något märkligt sätt har de förmågan att lära sig vårt språk och tar efter det minsta lilla ord eller sätt att vara på.

Den här lilla kakaduan vid namn Pebble verkar trots att han har ett fint hem inte ha den bästa av dagar. När hans ägare ber honom att gå tillbaka in i buren har han bestämt sig för att säga emot.

Trots att det kan vara svårt att förstå allt han säger kan vi konstatera att en del svordomar kommer ut ur hans mun. Men vi kan inte annat än älska den här lilla fågelns konversation med sin ägare – och attityden han bjuder på.

Pebble är en riktigt envis, men väldigt söt, liten kakadua. Tveka inte på att dela vidare artikeln om Pebbles konversation med sin ägare också fick dig att dra på smilbanden.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.