Ägaren dumpade hennes valpar från en bro – lyckan när de återförenas 3 dagar senare är underbar

Jag slutar aldrig förvånas över hur många människor det finns som skadar djur. För mig är det helt otänkbart att medvetet plåga ett oskyldigt djur, jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas att göra detta. Men det finns människor som helt iskallt dumpar sina husdjur som om de vore skräp.

Som tur var slutade det väldigt bra just den här gången.

Hunden Precious bodde hos fruktansvärda ägare. När hennes valpar var 10 veckor gamla tog ägaren med dem till en bro och kastade ut dem från den. Precious blev kvar ensam hos ägaren, som inte ens bemödade sig se efter om valparna överlevt det höga fallet ner i vattnet.

Som tur hade alla 4 ungarna mirakulöst nog klarat sig utan skador. 

De hittades av en polis som genast tog hand om dem och sökte reda på ägaren. Det visade sig vara ett par i 30-årsåldern som dumpat valparna och polisen övertalade dem att lämna ifrån sig Precious. Det är förmodligen det bästa som hänt Precious och hennes lilla familj.

Några dagar efter att valparna kastats ut från bron fick Precious äntligen återförenas med dem. Hon kunde inte vara gladare.

Men historien slutar inte där. Nyheten om valparna som kastats ut från en bro blev genast en stor nyhet i den amerikanska staden. Det har kommit in över hundra förfrågningar om att adoptera valparna eller Precious. Invånare har till och med donerat hundmat till den lilla familjen.

Här nedan kan du se hur det såg ut när Precious återförenas med sina valpar.

Jag hoppas verkligen att alla familjemedlemmarna kommer till kärleksfulla hem, och aldrig mer utsätts för något ont igen. Lycka till i era nya liv nu!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.