Ägarna ”glömde” Boo i flytten – då tog grannen fram kameran och förändrade hundens liv för alltid

Familjen packade ihop alla sina ägodelar och gjorde sig redo att lämna sitt en gång så älskade hem. Kvar på gården dumpade de allt skräp som de inte längre ville ha. Och bland det som övergavs fanns en pitbull vid namn Boo.

En fruktansvärd handling – och en fruktansvärd syn som fick grannarna att reagera starkt. En av dessa blev så upprörd att han ville agera.

Han tog en bild på Boo för att publicera på Facebook. Det förändrade allt.

Familjen tog med sig allt förutom det de inte längre ville ha när det var dags att flytta. Bland gamla möbler och andra saker lämnade de kvar sin pitbull Boo; Ensam och hjärtekrossad. Enligt en av grannarna ska de till och med ha kommit tillbaka och hämtat lite saker från skräphögen, men totalt ignorerat Boo. 

Youtube

Men en av grannarna såg vad familjen gjorde – och visste direkt att han kunde bli personen som hjälpte Boo att hitta en ny, bättre familj. En familj som faktiskt behandlar djur på det sätt som de förtjänar.

Han tog bilden och postade den på Facebook. Den fick snabbt spridning och delades av tusentals djurvänner och till slut nådde historien om Boo en man vid namn Mike Diesel.

Youtube

Mike gick direkt på magkänsla: Han ville ge Boo det liv han förtjänade. Han körde till uppfarten där den ensamme pitbullen låg. Han var medveten om att det förmodligen krävdes tålamod för att närma sig den övergivna hunden. Och tålamod, det hade han.

Ett dygn senare kunde han ta med sig Boo i bilen efter att ha gett honom mat och kärlek. 

Youtube

Att Mike hade tålamod med att vinna Boos förtroende – och att Boo gav Mike chansen att visa sitt goda hjärta. Det resulterade i att de blev bästa vänner. Den känsla som Boo fick när han övergavs av sin förra familj var förmodligen fruktansvärd. Men desto finare var det att den faktiskt förde samman Boo och Mike.

Det dröjde inte länge innan Mike hittade ett fosterhem till Boo. Han fick flytta hem till en kvinna i Detroit, till en början var det tänkt som en tillfällig lösning. Men hon blev så förtjust i honom så hon bestämde sig för att adoptera honom. Idag bor de tillsammans.

”Hon är hemma med honom 90 procent av tiden och han fullständigt älskar sitt nya liv och sin frihet”, säger Mike till The Dodo.

Facebook

Boo älskar sin nya matte, men han kommer alltid ha en speciell plats i sitt hjärta för räddaren Mike. De är fortfarande bästisar och ses ofta. Boo glämmer aldrig vad Mike gjorde för honom.

I filmen här nedanför kan du kolla in fler bilder på Boo och Mike.

Visst är det härligt med lyckliga slut? Dela gärna denna historia om den värmde ditt hjärta!