Anders Bagges hjärtskärande efterlysning– efter tragedin med de avlivade labradorerna

Anders Bagge är en stor djurvän och har ett eget program där han har hand om hemlösa hundar. För tv-profilen väcktes starka känslor när det stod klart att de sex labradorerna som utsattes för djurförsök, avlivades under torsdagen.

Nu skickar han ut en känslosam efterlysning efter tragedin.

Kärleken mellan djur och människor kan vara stark och förevig. För Anders Bagge är han mer än en djurvän, han älskar att ta hand om dem och visa dem ett värdigt liv där lycka alltid står i fokus.

Men när det stod klart att de sex labradorerna Venus, Milia, Mimosa, Luna, Lotus och Zuri skulle avlivas, erbjöd sig Anders till och med att adoptera dem. Allt för att de inte skulle möta ett grymt öde. Men det blev förgäves.

Strax efter nyheten kom, skrev han om känslorna efter händelsen.

”Min hustru gråter, jag gråter. Vovvarna finns inte mera….finner inga ord som täcker min smärta och förlust i hjärta och själ”, skrev Anders Bagge på Instagram.

Händelsen med avlivade labradorerna har tagit hårt på Anders Bagge. Foto: TV4/Youtube

Anders Bagges efterlysning: ”Få signalera att detta aldrig glöms”

Nu i ett nytt inlägg, skriver Anders Bagge om hans känslor men också viktiga och starka efterlysning efter händelsen med labradorerna.

Han uppmuntrar personer som föder upp labradorer att höra av sig till honom, så att han kan adoptera en tik minnet efter Venus, Milia, Mimosa, Luna, Lotus och Zur.

”Du kommer att döpas till ”Lotus” och kommer att stå för trygghet och kärlek, men du kommer oxå få signalera att detta aldrig glöms som har hänt i Sverige 2019 denna vecka”.

Kan ta emot fler än en hund

Men det är inte säkert att det tar slut vid en hund.

”Vi kommer när rätt hund vilken ras/ålder att välkomna den i vår familj. Vi kan ha 20 om det är så finns plats!”, skriver Anders Bagge på Instagram.