Anders Bagges tårar i Nyhetsmorgon – berättar om sorgen efter hunden Esther

Alla som har förlorat ett djur vet hur det känns. Saknaden, sorgen, smärtan – en bästa vän som har funnits vid ens sida i vått och torrt har plötsligt somnat in och lämnat ett enormt tomrum efter sig.

För tv-profilen Anders Bagge, som förlorade sin hund Esther i april i år, gör det fortfarande ont i hjärtat – och under tisdagen berättade han om sorgen i ett känslosamt ögonblick i TV4:s Nyhetsmorgon.

Det var i april som Anders Bagges älskade hund Esther somnade in, tio år gammal.

”Idag slocknade dina ögon, idag slocknade den som gett mig mest kärlek i mitt liv. Jag älskar dig och vänta på mig däruppe, så fortsätter vi i evighet att alltid vara tillsammans Din just nu förkrossade Husse”, skrev Anders Bagge då på sin Instagram.

Sex månader senare har tv-profilen och hundälskaren hittat ny glädje i hunden Iris – men smärtan och sorgen efter Esther sitter fortfarande i.

I tisdagens Nyhetsmorgon berättade Anders Bagge, med gråten i halsen, om hur han tagit sig vidare efter Esthers bortgång.

”Esther var mer än en familjemedlem. Hon var min bästa kompis, hon var min trygghet, hon var min bästa vän”, säger Anders Bagge till TV4.

Se klippet här:

Djurbiblen står på djurens sida. Gilla om du också gör det.