Apan och valpens fina vänskap har charmat tusentals.

Kärleken har verkligen inga gränser. Oavsett om det gäller människor till varandra, mellan djur och människa eller mellan olika djurraser, så är den oändlig. Här är ett mycket fint bevis på detta. Detta när en apa öppnar sitt hjärta till en liten valp.

Det är inte helt säkert hur den lilla hundvalpen och apan funnit varandra, men en sak är säker och det är att det nu inte går att skilja dem från varandra. Går apan någonstans följer valpen efter och finns alltid nära. Apan ser till att hunden får mat och de kramas ofta.

Bildkälla

apa5

Det är lokalbefolkningen som sett det omaka paret som funnit varandra och börjat ställa ut mat till paret. Och något som gör detta ännu finare är att apan ser till att valpen äter först, innan han själv tar för sig.

Bildkälla

apa2

Bildkälla

apa4

Det står tyvärr ännu lite om paret i engelskskrivande medier, men enligt indiska ‘Zee News’ har paret fortfarande tillsammans och syns till av lokalbefolkningen i stort sett dagligen.

”Människor som har sett dem tillsammans pratar om deras ömsesidiga kärlek till varandra och beskrev deras band som de starkaste de sett på jorden”, säger en person till sajten.

Bildkälla

apa3

Apan tar sin föräldraroll på allvar och skyddar sin valp från faror. Om en annan gatuhund närmar sig skrämmer han bort den. Ingen får komma nära hans lilla skyddsling.

Bildkälla

monkey-1

Det här visar verkligen vilken stark kärlek det finns mellan djuren. Detta även om man kommer från olika raser och delar av världen.

Bildkälla

apa1

Vill du ha fler liknande nyheter i ditt flöde? Klicka gärna på gillaknappen.