Arbetarna hittar hunden med krossade ben på tågrälsen – tack vare deras beslut kunde han räddas

Styrkan och överlevnadsinstinkten hos djur är något som fashinerar mig. Medan människor ofta hamnar i chock vid smärta har djur en förmåga att behålla lugnet. Ett exempel på det är hunden Deepak som blev överkörd av ett tåg. Trots hans låga chans till överlevnad valde djurvänner att operera honom i fem timmar. 

När några hantverkare hittade hunden Deepak intill tågrälsen hade tre av hans fyra ben krossats. De förväntade sig inte att Deepak skulle överleva på grund av de omfattande skadorna från tåget, men om det fanns en liten chans till överlevnad, så hade de inget att förlora. 

De hörde av sig till Animal Aid som genast fattade beslutet att Deepak skulle opereras. Om det fanns en möjlighet till ett bra liv för den lilla hunden så var det värt det. 

Efter fem timmars operation kunde Deepak påbörja sitt nya liv. Trots att han förlorat ben är han vid liv och mår bra, det skriver Littlethings.

VARNING: videon innehåller obehagliga bilder. 

Deepak är inte bara en glad hund som tack och lov fick leva, han är en överlevare som klarade det inte många hade klarat. 
Dela gärna om du fascineras över styrkan hos djur.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.