Åsnan saknar kompisen på andra sidan stängslet – titta nu på hans geniala lösning

Att vara ifrån sina kompisar, oavsett om det handlar om någon dag eller flera veckor, är aldrig roligt. Men det som är säkert är att det alltid är lika roligt att återförenas igen.

Den här åsnan kände säkerligen det sistnämnda, men problemet var ett stort staket som höll honom borta från sin kompis.

Då kom den på en helt genial lösning för att de skulle få vara tillsammans.

Att se djur vara instängda tycker jag alltid är lika jobbigt. Givetvis ska de i största möjliga mån få vara ute i det fria. Och om en kompis finns i närheten borde de få vara tillsammans och hålla varandra sällskap.

Men så var det inte i det här fallet, för den här åsnan och dennes vän som stod i två olika inhägnader. Ett stort metallstängsel höll dem isär – och med tanke på vad åsnan skulle komma att göra förstår jag att de verkligen ville vara med varandra.

Smart lösning

Vissa stängsel är lite för låga, vilket gör att djuret enkelt kan hoppa över och ta sig ut. Men den fina åsnan hade inte en chans att göra något sådant då stängslet var högt och starkt.

Vi gör många saker, som vi kanske inte gör till vardags, för att få vara med våra nära och kära. Det och mycket mer skulle åsnan här nedan bevisa, när den istället för att hoppa över ett stängel istället visade prov på sin smidighet och smarthet – och kröp under.

Vilket otroligt smart djur!

Vilken smart åsna som kom på att den kunde gå under stängslet. Hoppas de båda nu får vara tillsammans istället för att få stå i separata inhägnader. Dela gärna vidare artikeln om du också fick ett leende på läpparna när du såg det här.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.