Bäver-bebisens badstund tar nätet med storm – men titta nu när han upptäcker sin egen svans

Är du uttråkad eller känns livet bara allmänt trist? Är dina arbetsveckor lite för långa och dina helger lite för korta?

Då kan du behöva en paus och titta på denna underbara bebis-bäver. För nämn någon som skulle kunna titta på detta klipp och inte lämnas med ett leende på läpparna?

Denna lilla bäver hittades föräldralös på en golfbana i Calgary-området och togs om hand av Alberta Institute of Wildlife Conservation. Han kommer rehabiliteras på centret till han är gammal nog att släppas ut i naturen.

Under tiden verkar det dock som om denna gulliga lilla krabat tänker roa sig ordentligt, bland annat genom ett svalkande dopp i barnpoolen. 

Det är underbart att se honom tvätta sig, men det bästa är nog när denna charmknutte upptäcker sin egen svans och tippar nästan över av förvåning! Vem visste små bävrar kunde vara så charmiga?

Skönt att se hur denna föräldralösa lilla kille fått en andra chans i livet och att han verkar trivas på djurskyddscentret.

Jag blev i alla fall glad av att se denna video och jag hoppas ni gillade den också. Dela gärna klippet vidare med alla dina djurvänner, om du tycker att fler borde få charmas av denna lilla krabat!