Bebisen håller på att somna sittandes – då fångar kameran hundens urgulliga reaktion

Det är alltid lika härligt att få se när bebisar träffar hundar. För det första är ju bebisar så oskyldiga och nyfikna att träffa sin nya fyrbente vän – men kanske framför allt att det i en sån situation verkligen visar hur oerhört snälla hundar är. 

Precis som den här fina hunden, som fått sig en bästa kompis i familjens bebis.

Men när bebisen blir trött är det bäst att göra det bästa av situationen – och hjälpa till med det man kan.

Som bebis är hela världen spännande. Det finns många nya saker att upptäcka – och det medför ju också att tröttheten kan komma ganska så snabbt. Precis så var det för den här bebisen, som var så trött att han knappt kunde hålla ögonen öppna.

Bredvid sig på golvet hade han sin fyrbente vän, familjens hund, som kunde se hur bebisens huvud svingade från ena sidan till den andra – och kämpade för att hålla sig vaken.

Bildkälla: Youtube/Kyoot Kids

Men alla som någon gång har sett en hund med en bebis vet att hunden inte kommer lämna bebisens sida i första laget. De älskade djuren är så kärleksfulla, och de hittar alltid de mest överraskande sätten att visa sin kärlek till oss människor.

Och precis det skulle den fina hunden visa när bebisen väl inte orkade hålla sig vaken. Tur var det då att föräldrarna hade kameran i högsta hugg och fångade allt på film.

Hundar är ju bara helt fantastiska! Dela gärna vidare artikeln om du också tyckte den här hundens fina agerande gjorde dig glad.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.