Björnen, lejonet och tigern räddades från knarklangaren. Nu berör omöjliga vänskapen miljoner över hela världen.

I djurriket kan man hitta mycket inspiration och fantastiska historier. Denna är en sådan. Berättelsen verkar som tagen direkt ur Djungelboken och visar hur de mest fantastiska relationer kan växa fram på de mest oväntade sätten. Så här kom en tiger, ett lejon och en björn att bli bästa vänner.

Utgången hade kunnat bli betydligt mer hemsk då allting började hos en knarklangare som endast skulle ha, de dåvarande, ungarna som troféer. Djuren visade tecken på misshandel och alla var undernärda samt levde i en smutsig tillvaro innan de blev räddade och fick sina minst lika fantastiska och passande namn. Det här är en historia som är väl värd att dela.

Den bengaliska tigern döptes till Shere Khan.

Det afrikanska lejonet döptes till Leo.

Den svarta björnen fick det passande namnet Baloo.

Tack vare organisationen Noah’s Ark Animal Sanctuary kunde djuren räddas och få ett bra liv.

Ett tag i början försökte man separera djuren av naturliga skäl, men de grinade högt och de ville bestämt vara tillsammans.

Och relationen som växte fram liknar inget annat. I det fria rör sig tigrar som Shere Khan och björnen Baloo i samma områden. Men om de träffar på varandra där slutar det ofta med att någon dör eller skadas allvarligt.

Björnen Baloo är ledaren och Shere Khan är den busiga.

De har bott ihop ända sedan barnsben år 2001.

Hos Noah’s Ark Animal Sanctuary kan man läsa mer om de tre vännerna och organisationen.
Nedanför kan ni se ett klipp med alla i vuxen ålder och lite om deras relation och historia.

En helt fantastisk historia som inte bara visar att vänskap saknar gränser. Dessutom fint med organisationer som Noah’s Ark som hjälper utsatta djur. Jag delar gärna den här historien och om ni tyckte om den får ni gärna göra detsamma.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna