Blinda hunden får tillbaka synen – titta nu på reaktionen när han återförenas med familjen

Det går inte att föreställa sig hur det är att vara blind. Men med dagens teknik kan jag inte sluta förbluffas över de saker specialister kan göra för att ge människor, och djur, synen tillbaka.

Precis så var det för hunden Duffy, som förlorat synen efter att ha drabbats av diabetes.

Men tack vare duktiga läkare fick han synen tillbaka – och ögonblicket han får se sina föräldrar för första gången gör mig bara så varm i själen.

Det finns hundratals hemlösa hundar som förtjänar och behöver nya kärleksfulla hem. En av de hundarna som fick just det var Duffy, en irländskt terrier som efter mycket om och men hittade en ny familj.

Men Duffy hade problem med hälsan. Hon drabbades av diabetes, vilket i sin tur visade sig vara allvarligare än väntat. I och med diabetesen förlorade hon synen – ett sinne som för vem som helst vore otroligt jobbigt att förlora. 

Duffys ägare Benjamin May var fast besluten om att göra allt för sin älskade hund. Han betalade för en stor ögonoperation för att Duffy skulle få synen tillbaka – och det kunde inte ha gått bättre.

I klippet nedan får du se när Duffy återförenas med familjen och förstår att han faktiskt har fått tillbaka synen igen. Han känner igen deras röster – men det är alltså första gången han får de sem på flera månader. Glädjen går inte att beskriva!

Vilket fantastiskt ögonblick för lilla Duffy! Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också tyckte det här var fint.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.