Bobby dumpades och var dagar från att avlivas. 2 månader senare vänder allt tack vare en person.

Det här är en hjärtskärande historia men som tur är har den ett lyckligt slut. Ettåriga hunden Bobby i Miami, USA, dumpades av sin familj den 16 december. De tog till och med av hans halsband och koppel innan de lämnade honom, skriver The Dodo. Han hamnade hos Miami-Dade animal services – där hundar avlivas. Men nätverket Urgent dogs of Miami har kämpat för att någon ska adoptera honom så att han kan leva. De klädde honom i en grön tröja till jul, i hopp om att någon skulle lägga märke till honom och vilja ta hand om honom. Men det verkade svårt till en början och Bobby kunde avlivas vilken dag som helst. Men så kom räddningen.    

”Två månader i denna jultröja. Så här ser det ut när en ettårig fullt adoptionsbar valp har gett upp hoppet efter TVÅ MÅNADER I VÄNTAN PÅ DÖDEN…”

Så skrev Urgent dogs of Miami på sociala medier och engagerade tusentals människor, som kände med stackars Bobby. Han var kod röd, som innebär att han kunde avlivas av myndigheterna i princip när som helst. Efter två månader i den söta tröjan hade fortfarande ingen velat adoptera lilla Bobby. Hans ledsna uppsyn har gjort ont i många hjärtan.

12654124_1127552173945851_7636905482901288754_n

”Hans hjärta är krossat och han har krossat våra hjärtan också. Han sitter vid grinden med huvudet nere eftersom så många personer har gått förbi honom utan att vilja ha honom. Snälla, låt inte denna pojke dö här”, skrev Urgent dogs of Miami – som precis som vi tyckte att Bobby förtjänade ett kärleksfullt hem med bra människor.

Och så en dag, nästan två månader efter jul, kom äntligen Bobbys sena julklapp. Han ska få ett hem! I veckan skrev Urgent animals på sin Facebook att Bobby adopterats.

– Först ska vi till veterinären, sedan ska vi hem, säger hans nya matte till CBS Miami.

Vi är glada att Bobby fick ett nytt hem. Dela gärna för att fler ska kunna läsa denna solskenshistoria.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna