Brevbäraren hittar en liten vilsen gris på vägen. Men det han gör i slutet är så himla fint.

Jag vet att detta är en reklamfilm, men jag kunde inte låta bli att dela med mig av den ändå. Jag tycker verkligen den var så fin och så är jag väldigt förtjust i små grisar.  

Det börjar med att brevbäraren är ute och kör sin vanliga morgonrunda när han plötsligt får syn på en liten gris som står hjälplös i mitten av vägen. Han stannar och går fram till grisen, som minst sagt ser rätt vilsen ut.

Brevbäraren känner att han inte kan lämna djuret så där så han bestämmer sig för att ta med sig grisen, som får namnet Piggy Sue, i bilen. Han ska försöka hitta grisens rätta ägare.

Han har ingen avsikt för att behålla Piggy Sue. Men under dagen får grisen hänga med brevbäraren och de lär känna varandra. Och de ser faktiskt ut att trivas i varandras sällskap – riktigt bra till och med.

Dagen därpå fortsätter brevbäraren sökandet och slutligen hittar han Piggy Sues ägare. Han sätter sig i bilen och kör henne dit. Men väl på plats ställs han inför ett livsgörande val.

Jag vill inte avslöja slutet för er men jag kan avslöja så mycket som att jag fällde en liten tår.

Hela det här klippet är en reklam från Vodafone Irland och togs fram för att visa på hur bättre livet är när man ”connected with friends”.

I vilket fall tycker jag att det var en mycket söt video, som lämnade mig med ett stort leende på läpparna.

Här kan du se hela videon:

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna