Bruden bryter ihop vid altaret när hon tvingas ta farväl av sin bäste vän

Inget snack om saken: Hundar blir en del av familjen, och vinner våra hjärtan, och det behövs bara timmar eller minuter i våra hem för att det ska bli verklighet.

De är inte ett husdjur – de är våra vänner och vårt tysta stöd som alltid finns där med det största av hjärtan.

Oavsett om du är kvinna, man, ung eller gammal, påverkar dessa fyrbenta mirakel oss på de mest otroliga sätt – ibland till och med mer än människorna vi har runt i kring oss.

Med allt detta sagt; att då säga farväl till våra älskade hundar är precis lika svårt som att säga farväl till en familjemedlem.

Men minnena kommer alltid leva kvar.

För Kelly O’Connell i form utav fantastiska bilder från en bitterljuv bröllopsdag.

Kellys fyrbenta älskling Charlie diagnosticerades med en hjärntumör när han var 15 år gammal. Kelly visste att hon behövde förbereda sig på att förlora sin bäste vän – trots att det för henne var en helt overklig tanke. Till slut blev det så att en av Charlies sista dagar i livet var hennes bröllopsdag. En bitterljuv känsla för Kelly. Hon var överlycklig över att han skulle finnas där på bröllopet – men förkrossad av tanken på att han inte skulle vara med när familjen växte.

På bröllopsdagen bar Kellys syster och brudtärna, Katie, Charlie fram till altaret som en av familjens viktigaste medlemmar.

Allting fångades på fantastiska bilder som verkligen träffar en rakt i hjärtat. Kellys tårar av både glädje och sorg är inget annat än ren och skär kärlek.

Dessa fantastiska bilder visar verkligen att hundar inte är husdjur – de är familjemedlemmar. Dela gärna om du håller med!