Christopher, 25, bröt hundvalpens nacke – som hämnd för att han inte fick wifi-lösenord

Det är inget annat än ofattbart hur någon avsiktligt kan skada ett djur, men tyvärr finns det ondska i form av djurplågare som måste stoppas. Nu vill polisen sätta dit den 25-årige man som bröt nacken på grannarnas hundvalp, som hämnd för att han inte fick lösenordet till internet. 

25-åriga Christopher Vogel var på besök hos en kompis i amerikanska Iowa och ville surfa på internet. Han gick över till kompisens grannar och frågade om lösenordet tll internet, men de ville inte ge honom det. 

Foto: KCCI NEWS 8

Till grannarnas stora förvåning reagerade Christopher hårt. Som straff för att han fick ett nej till svar så tog han tag i deras hundvalp och bröt nacken av den. 
– Hunden hade ingenting att göra med bråket, den var inte aggressiv mot honom, uppger Ryan Doty på den lokala polisstationen till Koco News 5

Mannen har varit på fri fot sedan händelsen ägde rum i juli, men greps av polis i lördags. 

Foto: KCCI NEWS 8

Tom Colvin, som är chef på delstaten Iowas djurskyddsenhet, har reagerat starkt på händelsen. 
– Vi måste verkligen förändra hur samhället, och människor i Iowa, ser på den här typen av besinningslösa handlingar mot djur, säger Tom Colvin på delstatens djurskyddsenhet till Koco News 5

Vad den här mannen gjorde är vidrigt. Vi måste visa att djurplågeri är totalt oacceptabelt, för det här kan inte fortsätta. Dela gärna om du tycker att straffet för djurplågeri måste skärpas.