Kvinnan hittade nio övergivna hundvalpar i en kylbox längs vägen

Nio små hundvalpar lämnades inträngda i en kylbox längs vägen, men tack vare djur-vänner och snabbt agerande kunde de räddas. Den här historien fick tack och lov ett lyckligt slut. 

Kylväskan som stod längs vägen var mystiskt placerad men såg ut att vara i gott skick, det fick en kvinnlig bilförare i Texas, USA, att köra åt sidan och stanna bilen. Vad hon sedan skulle hitta i kylväskan hade hon aldrig kunnat föreställa sig. Tätt ihopkrupna låg nio små hundvalpar, täckta i sitt eget urin i den varma Texas-hettan. 

Valpar
Facebook / L D Rogillio Garrison

Kvinnan agerade snabbt och ringde till Sulphur Springs animal control department, som fick veterinären Karri McCreary att omedelbart åka till platsen. 
– Någon måste ha stannat precis efter att valparna lämnats där för annars hade de aldrig överlevt, säger Karri McCreary, som även jobbar för den ideella djurräddningsorganisationen Hunt County Pets Alive

Tack vare kvinnans samtal och Hunt County Pets Alive överlevde valparna och är idag friska och fulla av liv. Efter att de vaccinerats väntar kärleksfulla ägare på att ta hand om de små livliga valparna.  

Valpar
Facebook / L D Rogillio Garrison

Dela gärna om du inspireras av människorna som såg till att det gick bra för valparna. 

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.