De fick en minigris på Facebook. Men misstaget förändrade deras liv fullständigt.

Steve Jenkins och Derek Walter tog över en minigris från en vän på Facebook. Det kom att förändra deras liv lite mer än de först trodde.

Steve Jenkins och Derek Walter bor i Toronto. När en vän till dem på Facebook ville bli av med sin minigris nappade paret på erbjudandet. De tänkte att en söt liten gris skulle komma bra överens med de katter och hundar de redan hade.

Men när de skulle ta Esther – som grisen heter – till veterinären fick de en rejäl överraskning. Esther var ingen minigris, utan en helt vanlig gris. Som kom att väga 175 kilo.

Twitter

Men paret kunde inte finna det i sina hjärtan att skiljas från Esther. Så de bestämde sig för att behålla henne.

Twitter

”Hon sätter sig. Det är något med hennes personlighet. Och hon är helt otroligt intelligent. Hon försöker alltid kela”, säger Steve till ABC News.

Twitter

Nu är Esther en nätkändis. Hennes facebook-sida ”Esther the wonderpig” har tiotusentals följare. Det här är otroligt men också någonting att tänka på för den som tänker skaffa en minigris men inte vill ha en gris i Esthers storlek.

Twitter

I klippet nedan kan du se en glimt av Esthers vardag. Och även om jag inte skulle ha plats med en gris hemma så ser det ganska mysigt ut!
Publicerad av Newsner Djur, gilla gärna:

Publicerad av Newsner Djur, gilla gärna: