De hittar hunden övergiven och livrädd. 6 veckor senare är förvandlingen total.

Animal Aid Unlimited är en djurräddningsorganisation i Indien. De hittade en övergiven hund i baksätet av en buss. Hon hade helt gett upp och var totalt nedbruten.

hunden1

Hunden led av svår skabb och hade tappat nästan all päls. De som fann henne beskrev det som att hennes hud hade förvandlats till sten.

hunden2

Hunden var livrädd för räddningspersonalen, och ville inte lyfte blicken. När de tog fram kakor förändrades det. Samtidigt som hon lyfte blicken flög massvis av flugor från hennes kropp. Första steget mot en väg tillbaka var taget. Personalens första steg för att hon skulle lita på dem var taget.

hunden3

På grund av hundens rädsla för främlingarna fick de sitta vid hennes sida en lång stund för att hon skulle lita på dem. Till slut lyckades det och de kunde rädda hunden från bussen.

hunden4

Väl på sjukhuset började behandlingen av hennes hud. Den var svårt skadad av långvarig skabb, och hon var kraftigt undernärd. Hon var fortsatt traumatiserad av när hon blivit övergiven och legat ensam i bussen, men började sakta komma tillbaka i och med behandlingen.

hunden6

Fyra dagar senare var skabben borta och pälsen på väg tillbaka. Både fysiskt och psykiskt mådde hon bättre och bättre, tack vare människorna som räddat henne. Hon hade nu fått namnet Alice.

hunden7

Sex veckor senare är förvandlingen total. Alice mår bra igen, och har fått tillbaka pälsen och livsglädjen!

hunden8

Tack vare hjältarna på Animal Aid Unlimited överlevde Alice, och nu kan de fokusera på att hitta ett nytt, kärleksfullt hem åt henne. Människorna som gör sånt här förtjänar verkligen alla hyllningar i hela världen. Underbart!

hunden9

Här kan du se videon från Alice förvandling.

Publicerad av Newsner Djur. Gilla gärna!