De hörde ett pip från ventilationsröret. När de sågar upp det hittar de något otroligt!

En restaurangägare reagerade på att någon pep inne i ventilationsröret utanför byggnaden. Han kontaktade Animal Aid för att få hjälp, och det var en himla tur att han gjorde det!

Restaurangen ligger i Indien, där Animal Aid arbetar med att hjälpa utsatta djur på gatorna. Restaurangägaren berättade att han hade hört pipandet, som han trodde kom från kattungar, i två dagar. Mamman hade inte synts till och hade förmodligen lämnat de små ungarna där inne.

De såg ingen annan lösning än att såga upp röret för att få ut ungarna.

ror

Där inne hittade de fem små nyfödda kattungar. De var smutsiga och väldigt hungriga. De tog genast hand om dem.

kattunge

Två av kattungarna var i väldigt dåligt skick, och fick omedelbar vård. Animal Aid matade dem med flaska och tvättade dem. Sm tur var hade de hittats precis i tid. I filmen nedan kan du se hur räddningen gick till, och hur de små kattungarna repade sig och växte upp. Det är så härligt att se hur bra de fick det tillslut!

Det är inte bara i Indien som katter växer upp på gatan, utan hem. Även här i Sverige lever tusentals katter som hemlösa. Ingen djurindivid ska behöva födas, växa upp och dö i utsatthet. Djuren kan inte tala – vill du vara deras röst och bidra till förändring? Gör skillnad genom att stödja Djurens Rätts och Newsners kampanj #AdopteraMera.
• Om du ska utöka din familj: köp inte, adoptera!
• Skriv på uppropet – skicka ditt budskap direkt till beslutsfattarna
• Stöd Djurens Rätts arbete för hemlösa djur. Här kan du läsa om hur du kan skänka valfritt belopp.
• Dela det här på Facebook och andra sociala medier.

Newsner Djur står på djurens sida, gilla om du gör det också.