De räddade gatuhunden från döden. Kolla nu in hennes otroliga förvandling.

Lika förfärligt som det är med djur som är skadade och lämnade att dö, lika fint är det att läsa historier om underbara människor som räddar djuren och ger dem en andra chans i livet. Den här berättelsen, om den lilla hunden Pumpkin, har en sådan vändning som bara värmer mitt hjärta något så oerhört. Det såg länge mörkt ut för Pumpkin – men slutet av historien gör mig alldeles tårögd. Var redo med näsdukarna!  

Det var när hon stod ute på en väg som Pumpkin blev hittad. Hon hade brännskador över hela kroppen och var lämnad att dö – när en man tog en bild på hunden och la ut på sin Instagram. I ett försök att vara rolig skrev han hånfulla kommentarer om Pumpkins utseende.

pumpkin11

Men mängder av djurvänner reagerade direkt – och som tur var lyckades de söka upp och rädda Pumpkin från sitt liv på gatan.

pumpkin10

Det visade sig att Pumpkin dessutom var mamma till en liten valp. Människorna tog de båda hundarna till veterinären och började ge dem vård.

pumpkin9

Ledsamt nog så klarade sig inte valpen. Men det gjorde Pumpkin – och hennes liv skulle snart ta en drastisk vändning.

pumpkin8

Pumpkin fick åka till ett djurhem och inom kort började hennes päls att växa tillbaka. Den tidigare bruna och ärrade hunden förvandlades till en vit, liten vovve som var både vacker och glad över livet.

pumpkin6

Så en dag kom Kelly Williams till djurhemmet. Hon såg direkt vilken underbar liten sötnos Pumpkin var – och adopterade hunden.

pumpkin7

Där fick hon genast massvis med kärlek…

pumpkin5

pumpkin2

… och i dag är hon helt frisk och kry!

pumpkin3

De två bästa kompisarna är andra hundar som blivit räddade från döden – och tillsammans leker trion varje dag.

pumpkin4

Jag blir helt tårögd av historien, kolla bara in videoklippet:

Tycker du också att det här var otroligt rörande? Dela gärna vidare till alla dina vänner som också älskar djur.