De skulle avlivas samma dag. Men bilden på deras kram förändrade allt.

Angels Among Us är en välgörenhetsorganisation i Atlanta som hjälper djur som riskerar att avlivas. Många djurhem får in för många hemlösa djur och måste tillslut ta bort de som inte hittar några nya hem. Det är där Angels Among Us kommer in, som en sista utväg.

I måndags delade de en bild på hundarna Kala och Keira på Facebook. Hundarna skulle avlivas snart och på bilden håller de om varandra.

Bildkälla

vooov

I inlägget stod det:
Jag är Kala. Det här är Keira. Vi är så rädda här. Människorna som arbetar här ser hur rädda vi är, och vi vet att det är sista dagen idag. Någon måste rädda oss annars är vi nästa på tur. Keira är svart och inte en ”riktig boxer”, utan en mix. Hon är så modig och säger till mig att det kommer att vara okej oavsett vad som händer. Hon berättar att jag kan vara modig också men jag vet inte om jag kan det. Kan du se våra ansikten? Keira vet vad som kommer att hända. Du kan se det i hennes ögon. Hon ser modig ut visst, men jag kan känna hennes hjärtklappning när jag klamrar mig fast vid henne. Om ingen räddar oss, kommer någon att ta henne ifrån mig. Jag ser när hon går bort i korridoren. Hon kommer inte att komma tillbaka och jag kommer att gråta. De ska komma för mig nästa gång och jag kommer inte att vara så modig. Vi har tröstat varandra medan vi var här. Hon gav mig hopp när jag inte hade något. Nu är det över. Om inte…

Inlägget fick snabbt mycket uppmärksamhet och delades tusentals gånger. Men det var bråttom att hitta en ny ägare, redan samma dag skulle hundarna avlivas.

Det tog 2 timmar och 6 minuter. Sen satt hundarna säkrade i en bil på väg till sitt nya hem. Allt tack vare alla människor som delat inlägget och hjälpt till att sprida den viktiga uppmaningen.

Bildkälla

sakrahundar

Jag hoppas att Kala och Keira får det bra i sitt nya hem och kan leva i många år till. Stort tack till alla som hjälpte till att rädda dem!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

FREEDOM RIDE POSTED HERE:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153190881532912&substory_index=0&id=271191497911…

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on den 20 juli 2015

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna