De sökte efter honom i 3 år. När de återförenas på flygplatsen kan jag inte hålla tillbaka tårarna. Så fint!

Ägarna hade nästan gett upp hoppet om sin älskade hund, men trots att de var separerade under tre års tid så glömde schäfern Rico aldrig bort sin familj. Nyligen återförenades han med sin ägare och lyckan var total. Det här visar att man aldrig ska ge upp, eller tappa hoppet, om de man älskar.  

I samband med en uppslitande skilsmässa för tre år sedan så togs Rico ifrån sin matte Andrea Arce och hennes två döttrar.

Många år gick, ingen visste vad som hänt med Rico. Men en dag ringde telefonen. Ett djurskyddscenter på andra sidan landet hade hittat 6 år gamla Rico när han vandrade ensam på en gata i Virginia.

Andrea, som aldrig trodde att hon skulle återförenas med sin fina hund arrangerade genast så att han skulle kunna flygas tillbaka till sitt hem i Kalifornien.

rico

Men hon hade inte avslöjat för döttrarna vem de skulle möta på flygplatsen…

rico2

Rico blev alldeles till sig när han fick se Andrea och barnen. Han hoppade och slickade dem i ansiktet. Glädjen hos familjen var total.

”Det är samma starka band som vi hade under hans tre första år i livet. Vi glömde aldrig bort honom och han glömde aldrig oss.”

säger Andrea till Fox 5.

Här kan du se filmen från återföreningen:

Källa: Fox 5

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.